请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
QM之家 门户 港澳台食囡指南 查看主题

風骚媚媚写真火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D

发布者: 匿名 | 发布时间: 2018-11-4 21:43| 查看数: 2408| 评论数: 65|帖子模式

名称:風騷媚媚
联系方式:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

服务报告:有師兄PM我,話深水埗區啱啱來咗件新囡,名未叫風骚媚媚写真,樣靚波大有服務,即時打電話落CALL,放工打的入閘,聽師兄話風骚媚媚写真招呼好好,真係全程笑容滿面,服侍周到,二話不說要開佢波啦,遇上靚女風骚媚媚写真,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,侍浴細心無偷懶,波推,夾腸夾到成身慾火,新鮮鮑魚磨鳩,水中簫無走雞,水聲加雪雪聲,谷到硬一硬,相當舒服,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,上套開波,爽到佢隻濕潤鮑魚夾住好舒服,再轉女女主動騎上來,騎乘時速度一流,快上快落,騎功了得,騎至佢波濤起伏,最後梗係捉實風骚媚媚写真條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,成功令我發射升空,好一個滿足男人性慾望嘅床上恩物。風骚媚媚写真咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

最新评论

mi55 发表于 2018-11-6 12:12:14
深水埗區啱啱來咗件新囡,名未叫風骚媚媚写真,樣靚波大有服務,即時打電話落CALL,放工打的入閘,聽師兄話風骚媚媚写真招呼好好,真係全程笑容滿面,服侍周到,二話不說要開佢波啦,遇上靚女風骚媚媚写真,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,侍浴細心無偷懶,波推,夾腸夾到成身慾火,新鮮鮑魚磨鳩,水中簫無走雞,水聲加雪雪聲,谷到硬一硬,相當舒服,床上dup骨,手勢得好好
hhhplayer 发表于 2019-5-13 13:52:56
深水埗區啱啱來咗件新囡,名未叫風骚媚媚写真,樣靚波大有服務,即時打電話落CALL,放工打的入閘,聽師兄話風骚媚媚写真招呼好好,真係全程笑容滿面,服侍周到,二話不說要開佢波啦,遇上靚女風骚媚媚写真,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,侍浴細心無偷懶,波推,夾腸夾到成身慾火,新鮮鮑魚磨鳩,水中簫無走雞,水聲加雪雪聲,谷到硬一硬,相當舒服,床上dup骨,手勢得好好
wuzhixing 发表于 2018-11-6 15:30:23
傾  簡單過程:見有ching講佢,米試下啦,入房後,有包菊花茶飲,跟住囡囡就拖著我入去沖涼,先攬住鍚咀咀,之後來個水中簫,以免響浴室走火,即刻叫停抺身出去(因我細佬都幾敏感下).上到床由佢先服侍我,先黎個環保吹,吹得
DFUJ 发表于 2018-11-4 23:55:27
感谢楼主分享
kaka22 发表于 2018-11-5 02:30:13
骚媚媚写真火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D
苦木 发表于 2018-11-5 06:09:43
回复看一下
笑面罗刹 发表于 2018-11-5 08:03:14
睇下得唔得~~~~~
linjk0241 发表于 2018-11-5 13:17:36
组团去香港啦
sarsad 发表于 2018-11-5 21:19:41
回复看一下
DoubleJun 发表于 2018-11-6 13:08:16
体下再说~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~