请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
QM之家 门户 港澳台食囡指南 查看主题

遇到SM大國手Yoyo,絕對係我人生嘅最大性福

发布者: 匿名 | 发布时间: 2018-10-28 21:40| 查看数: 4578| 评论数: 142|帖子模式

最新评论

wxy0768 发表于 2018-12-17 01:31:14
谢谢楼主分享
15361549463 发表于 2018-12-19 09:29:29
牛逼啊大佬
xcd 发表于 2018-12-19 12:39:24
厉害了楼主
6671748 发表于 2018-12-20 23:46:44
app.凡是发布如111111,、我我我我、abcd等无意义的灌水帖,马上封号和ip。
2.禁止发布除本站外的连接以及任何形式的广告,一经发现,立即封IP。
3.回复内容中请不要留联系方式,发现一次警告一次,发现二次,禁言一月,发现三次,永久封。
4.请大家不要将联系方式以回复形式发布,如有发现,立即封IP。
5.本社区保护注册用户个人资料,但是在自身原因导致个人资料泄露、丢失、被盗或篡改,本论坛概不负责。
asang 发表于 2018-12-21 12:33:19

名称:前列腺高潮yo yo
asang,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

服务报告:常言道:工作永遠做不完,辛勤工作都係為咗三餐一篤。
但係好似我地呢啲專業人事,天生有啲小聰明,一早安排咗自己條路,年輕時係咁已努力讀吓書,考上大學醫學院,仲要讀埋科專業嘅,真正係天子門生,完成咗個課程再去外國實習多兩三年,早十幾廿年學成返香港搵真銀,同兩三個醫科畢業舊同學經營診所,比起普通市民,收入真係幾何級數。由其我係一個牙醫,睇症時間有限,診完再預約後著再攪,唔使十分鐘,慣例開幾隻止痛消炎藥比病人,就收佢最少一隻大牛,好似我呢啲懶人一個月都執佢一兩球,仲要張bookinglist要有兩個星期咁長,可謂財源滾滾來,難怪有唔少師兄視錢財如糞土,鐘意玩乜就玩乜,鐘意食乜就食乜。
我一向都對性好有好奇心,可能因為以前去荷蘭做實習時,空檔時間都有去玩過啦!男人天生就係屌女人,但係如果唔係自己碌野粗長,喺外國真係晒鳩氣。返來香港工作,收咗工;換上便服去洗樓已成為我嘅生活習慣,大大話話雞齡都有十年以上,依家我就剩玩SM,香港地搵囡入閘出閘都只係比我診症多十幾分鐘,除衫洗白白都要啦!玩SM又唔同啦,預約前列腺高潮Yoyo,就好似睇病咁,完全對正下藥,藥到病除。上次就同Yoyo玩咗SM拳交,準時到達,傾吓計,洗完白白,乾身瞓上床,十足我啲病人咁,唯一唔同係無咗助手,但就setup咗部webcam,到Yoyo啦!先用個夾春刑具夾實我袋袋,即時興奮到扯晒旗,佢見我全身白雪雪無乜體毛,仲打咗我patpat幾吓,真係爽到痺,Yoyo先帶上專業手套,同時在anal周圍搽上KY,先用手指打圈,一吓涼快感覺,令人心擴神怡,就喺接下來嘅幾秒,Yoyo隻手好似水蛇咁鑽入我菊花,我都唔知放鬆定收緊好,但係Yoyo就轉動著,啊啊啊,一陣陣快感直上大腦,我要深呼吸去享受,快慢深淺掌握精準,Yoyo完全係此道嘅高手,最利害一招係握拳才抽出,真係令我眼淚都流埋,妳咁嘅功夫真係大師傅級數,遇到Yoyo絕對係我人生嘅最大性福。
无头骑士 发表于 2018-12-21 12:45:58
谢谢楼主分享
691695876 发表于 2018-12-27 05:53:34
美女什么价格?长啥样
ben庄 发表于 2018-12-27 22:24:52
看看如何先
xdd778 发表于 2018-12-31 00:07:53
多谢,楼主分享了
阿巴拉4 发表于 2018-12-31 13:45:11
可口可乐了看看